keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Lahjokaa

Joku saattaa muistaakin, että perustin viime syksynä oman yrityksen ja jouduin hommaamaan pakettiauton. No tämä pakettiauto, vaikka on vielä kohtuu uusi ja vähän ajettu, niin se on ollut vanhemman herrasmiehen käytössä ennen minua. Tämä kyseinen herrasmies on sitten kaivellut varman navetan ylisiä ja löytänyt sieltä sellaisen autosoittimen, jossa on c-kasetti soitin.

"Eihän niitä seetee-levyjä kukkaan ossoo käyttää, ne männöö niin helposti rikki ki. Se pittää olla semmonen vanhan ajan kasettisoitin... Tuo on hyvä" ja niin minun autossani on nyt se perhanan kasettisoitin.

Ongelmaksi muodostuu ettei näitä kasetteja meina enää mistään löytää. Ajelimme muutama viikko sitten ystäväni kanssa halki suomen Ouluun ja yritimme löytää jos vaikka minkälaiselta huoltamolta Jamppa Tuomista, Kantri- Helenaa, Meiju Suvasta janiinedelleenjaniinedelleen matkaame lyhentämään, vaan ei löytynyt. Piti kuunnella vaan sitä helvetin Novaa, on muuten radiokanavan irvikuva. Kuka sitä tekopirteetä kakkaa jaksaa kuunnella... jahans no niin oli mulla asiaakin.

Ei teillä kellään (on varmasti) sattuis pyörimään siinä käden ulottuvilla tahi kauvempanakin ihan jouten olevaa, ihan mitätahan musiikki suuntaa edustavaa c-kasettia, joka vois päätyä tuonne minun pakuni kasettisoittimeen, työn raskaan uuvuttaman Kotimiehen työmatkoja lyhentämään. Lähetyskulut korvataan.

Yhteystiedot saa osoiteesta: PALLOPOIKA@GMAIL.COM

PS. Olisin iloisesti yllättynyt jos kätköistä löytyis sellainen 80-luvulla kotimankalla rockradiosta äänitetty oma tekele. Itse en ole koskaan oikein osannut säilyttää mitään vanhaa, joten kaikki vanhat kassut on jo aikoja sitten lentänyt pellolle

Lisäys. Sain kaveriltani, joka tekee muuttoa ja siis penkoi nurkkia (samainen tyyppi jonka kanssa matkasimme Ouluun) tällaisen kaappien helmen:



Kiitos myöskin Kaisalle, jolta on tulossa kokonainen läjä aarteita

4 Comments:

At 4:48 ip., Blogger Heikki Pölönen said...

Entäpä jos itse nauhottaisit cd:ltä kasetille jonkun all-time-favourites -kasetin? Tyhjiä kasettejahan kaupoista edelleen löytyy.

Jos sulla ei oo nauhotuslaitteistoa, niin voin ehkä just ja just harkita nauhottavani sulle vaikka jotain Ellaa ja Aleksia tai jotain. Tietenkin sillein ainoalla oikealla tyylillä, eli siten, että aina kun puoli loppuu niin kappale jää ärsyttävästi kesken.

 
At 8:43 ap., Blogger kotimies said...

Kiitti Flegu, mut sain tossa tarjouksen kassillisesta ehtaa ja alkuperästä kotipolttosta kasetti materiaalia. Juu ja uskoisin klassissia kappaleen kesken jääntejä löytyvän.

 
At 1:20 ip., Anonymous Anonyymi said...

80-luvulla nauhoittelin radiosta paljonkin kaikenlaista, mm. Kate Bushia. Biisin Hello Earth (levyltä Hounds of Love) sain nauhalle siten, että tiskijukka pyöräytti alun 45 kierrosta minuutissa, ja vasta parin ekan sanan jälkeen hoksasi säätää 33 kierrokseen. Tämä selvisi mulle noin 10 vuotta myöhemmin, luulin että alun kimitys oli Bushin käyttämä tyylikeino. Edelleenkin se biisi kuulostaa ilman 45 kierroksen alkua tosi oudolta. Harmi ettei kasetti ole enää tallessa. Olen varma että olisit tykännyt siitä!

 
At 8:11 ip., Blogger kotimies said...

Olen musiikillisesti lähes kaikki ruokainen, ainoa kriteeri on että se on hyvin tehtyä ja pääpaino on musiikillislla arvoilla ei ulkoisilla. Kaiken maailman eurohumppa ja idols pelleilyt voi tunkea persiisiin. Alustus puhe siis sille et Kati Pusikko olis uponnu erinomaisen hyvin, itseasiassa mul on koko tuotanto, mut vaan levyllä toistaseks

 

Lähetä kommentti

<< Home