torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Epävirallinen tuloslaskenta

Homojen ja lesbojen adoptio-oikeutta kartoittava epävirallinen kysely on päättynyt. Vastauksia kertyi kunniotettavat 101 kappaletta (Oli tarkoitus sulkea kysely mukavaan tasalukuun, mutta perskutarallaa nukuin onneni ohi)

Kiitoksia vastanneille.



Ihan vertailun vuoksi ranneliike keräsi tietoja eduskunta vaalien alla eri puolueiden suhtautumisesta sateenkaariperheisiin.

1 Comments:

At 8:47 ip., Anonymous Anonyymi said...

hienoa, että enemmistö on tasa-arvon kannalla tässä asiassa.
Itsellä kv-adoptio kuuluu tulevaisuuden suunnitelmiin, ja luultavasti yksinhakijana ja yksinhuoltajana ellei ihmeellistä edistystä tämän asian suhteen tapahdu n. kymmenessä vuodessa (ja tietysti myös edellytyksenä, että onnistuisin pariutumaan jonkun kanssa siihen mennessä että muksut tulee ajankohtaiseksi).
Ei mun kaaliin silti mahu, että millä tavalla yks vanhempi on parempi lapselle kun kaksi -homot ja lesbot saavat toki adoptoida jolleivat ole parisuhteessa. Ja onneksi sen parisuhteen voi etsiä ja löytää myöhemminkin, sitten kun muksuja on jo.

Ruotsalaisten kanssa olen keskustellu niiden seksuaalivähemmistöjen adoptiotilanteesta, ja tilanne on kuulemma se, että maan sisällä ei lapsia riitä adoptoitavaksi ja ulkomailta adoptoitaessa ei kohdemaat hyväksy mies- tai naispareja vanhemmiksi. (Se on mietityttänyt mua Etelä-Afrikan suhteen, koska eikö E-Afrikassa mies- ja naispareilla ole maan sisällä adoptio-oikeus? vai olenko mie käsittäny jotakin ihan väärin?)

melkoisesti eteenpäin menemistä tässä asiassa on vielä.

 

Lähetä kommentti

<< Home