lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Interaktiviisuus rulaa



Yllä adoptiokyselyn tulokset. Sen verran kommenttia tuloksista: Yllätyin ei-adoptio ihmisten määrästä. Toivottavasti viihdytte jatkossakin sekä A-positiiviset, että A-negatiiviset.

Koska tämähän oli vasta alkua, niin uusi kysely ----->

Jos herrättä kommentoimis tarvetta, niin kommentit mielummin tänne Kotimiehen lootaan, kuin tonne Voton puolelle.

2 Comments:

At 10:39 ap., Blogger kotimies said...

Koska tuonne kyselyyn on jo ilmantunut jonkin verran vastauksia. Olisin kovin kiinostunut tietämään perusteluja sille, miksi perheen sisäinen adoption on OK, mutta yleinen homojen ja lesbojen adoptio-oikeus ei (myönnetään kyselyn kysymysten asettelu ei ole oikein onnistunut, vaihtoehdot eivät ole täysin toisiansa pois sulkevia).

 
At 12:00 ip., Blogger jospa said...

Vastasin, tai siis yritin vastata edelliseen kyselyysi, mutta joko koneessa tai minussa mätti joku, koska en saanut tulostani lähtemään. Yritin kommentoidakin: nimittäin kyselystä puuttui kategoria "odotan adoptiolasta", jossa olettaisin ainakin jonkun osan tuosta "ei adoptiolasta" -kategorian ihmisistä olevan! Vaikka meillä ei siis tietenkään ole vielä(kään) (adoptio)lasta, olisi kovasti halunnut olla edes jotain muuta kun ei mikään!

Minusta homo- ja lesbopareilla pitäisi olla adoptio-, avioliitto- ja perintöoikeus niinkuin meillä muillakin. En myöskään tajua, miksi perheen sisäinen adoptio käy, mutta muu (perheen ulkoinen??! kääk, mikä se on?) ei: oisko ajatus se, että se perheen sisäinen on muka jotenkin "edes vähän luonnollista" tai jotain...? Tuo luonnollisuus ei muuten sitten ole laisinkaan oma näkökulmani, yritän vain kuvitella, miten joku voisi kantaansa perustella.

 

Lähetä kommentti

<< Home