keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Naiskarvan kähertäjä

Irma otti ensimmäisiä askelia kohti naiseutta, tämä tapahtui kampaamo käynnin muodossa. Isä oli pyntännyt tyttärensä juhla vermeisiin, olihan kyseessä kuitenkin ihka ensimmäinen kampaamo käynti. Onnestaa soikea tyttö osoitti onnensa oksentamalla syliinsä.

Äidin ja kampaajan yhteisellä päätöksellä toimenpidettä päätettiin siirtää tuonnemmaksi.

Jihuu ja Jippii Afrohiukset.

Emme ole pystyneet selvittämään Irman pikkupikku kiharalla olevaa takkutukkaa, meidän taidot ei vaan yksinkertaisesti riitä, siksi turvauduimme siis ammattikampaajan apuun.

Meidän olisi vaan sitkeästi pitänyt yrittää selvittää huutavan, potkivan ja kirkuvan tytön kuontaloa. Säälimme kuitenkin itkevää lasta ja annoimme tukan olla. Nyt sitä sitten yritetään selvittää jos jonkimoisella tökötillä. On hoitavaa, kiilottavaa, selvittävää, runsauttavaa, öljyävää, tuuheuttavaa ja vastaavia adjektiivejä sisältäviä purkkeja.

Ainoa selvästi havaittava muutos on, että nyt pikku tyttäremme pää tuoksuu Turkkilaiselta taksikuskilta, tukka muistuttaa edelleen enemmän karitsan villaa kuin ihmisen hiuksia.

Huomenna on vuorossa uusi yritys, vahingosta viisastuneena taidan pukea tytölle kurahousut jalkaan.

3 Comments:

At 7:45 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hih :D Minulla on afrotukkainen ystävä jonka tukkaoperaatioita ja tämän omien lasten hiusten käsittelyä olen jo vuosia seurannut sivusta. Pitempitukkaisilla paras ratkaisu on nähtävästi erilaiset letitystekniikat, ne kestää pitkään eikä tarvitse niin paljon selvitellä ja harjata. Öljytuotteet, nimenomaan afrotukalle valmistetut ovat tärkeää peruskamaa. Jos asutte pääkaupunkiseudulla niin afrokampaamoja varmasti löytyy (ellei sitten tuo kampaamo ollut sellainen?)
Nyt vaan afroletityksiä opettelamaan! ;-)

 
At 7:52 ap., Blogger kotimies said...

Jep kampaaja on afrohiuksiin erikoistunut ja ystävien suosittelema. Tarkoitus olisi tulevaisuudessa hoitaa Irman hiuksia ihan omatoimisesti, kunhan vaan opitaan oikeat tekniikat.

 
At 8:58 ip., Blogger Salanimi said...

Meillä vielä pienemmällä pidetään ihan lyhyttä tukkaa just sen takia, että ei raaski pientä kiusata. Isommalla neidolla on letit, jotka on tehty irtohiuksista ja letitetty omaan tukkaan kiinni, niin pärjää hyvin tyyliin pese ja pidä pari-kolmekin kuukautta. Oon koittanut ite kans opetella tota letitystä jo nyt, säästää murrosiässä pitkän pennin :O)

 

Lähetä kommentti

<< Home