keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Valmisteluja

Viime päivät onkin Kotimieheltä mennyt nenä kiinni ruudussa. Kaikki saitit, jotka vähänkään haiskahtaa matkatoimistoilta tai lentoyhtiöiltä on nyt käyty läpi ja liput on nyt varattu. Onneksi hakumatka sattui matkailusesongin ulkopuolelle, joten lentolippujen hinnat on maltilliset ja tilaa löytyy.

Suurin pettymys joka liittyy meidän hakumatkaan on se, että jo alustavasti suuniteltu viikon omatoimi tutustumismatkailu tyttäremme synnyinmaassa vaihtui viikonlopuksi. Tästä saamme kiittää palvelumaksun suhteetonta hinnankorotusta. Vielä ikävämmäksi tilanteen tekee se, että paperit oli jo E-A:ssa kun tieto lisäkustannuksista tuli. Jos tästä "ostotapahtumasta" poistaa nämä tunne puolen asiat ja katsoo asiaa puhtaasti ostotapahtumana, niin kuinka moni olisi valmis maksamaan 20% lisää sanotaanko nyt vaikka uudesta autostaan sen jälkeen kun kaupat on jo lyöty lukkoon?

Hyvään tarkoitukseenhan ne lisä rahat menee, toivottavasti nämä kovasti kallistuneet "hallinnointi kulut" tarkoittavat parempia lastenkoteja ja parempaa sosiaalihuoltoa, kuin lisääntynytttä byrokratiaa. Kaikesta huolimatta odotamme kovasti matkalle lähtöä ja ennenkaikkea tyttäremme tapaamista.

2 Comments:

At 11:07 ap., Anonymous jospa said...

Lainasin tekstiäsi erääseen meemiin, johon haastan sinutkin:

http://jospa.vuodatus.net/blog/147179

 
At 12:12 ip., Blogger kotimies said...

Kiitos haasteesta, mutta jätän väliin. Syy löytyy täältä.

http://kotimies.blogspot.com/2006/01/haaste.html

 

Lähetä kommentti

<< Home