torstaina, toukokuuta 18, 2006

Lopeta lukeminen tähän...

...jos jalkapallo on mielestäsi EVVK!

Eilinen finaali oli sitä mitä finaalit yleensä on, ei ehkä mailman legendaarisin ottelu, mutta viihdyttävä ja tapahtuma rikas. Oikea joukkue voitti onnea Barca ja kiitokset myös Arsulle, joka teki pelistä mielenkiintoisen ja taisteli loppuun vasti vajaa miehisenä. Niinkuin tapana on viimeaikona ollut, niin Ruotsin lehdistön mielestä kentän ainoa sankari oli Henkken Larsson tässä muutama linkki Expressen ja Aftonbladet. Totuuden nimissä myönnettäköön, että Henkkenin eilinen panos oli vakuuttava ja samalla se oli hieno päätös Barcan kaudelle, mutta tässä kohtaa tulee se mutta, jos hän olisi "suurin suurimmista", niin eikö hänen paikkansa olisi aloituskokoonpanossa, eikä niin sanottuna "supersubina", joka otetaan kentälle viimeiseksi vartiksi/puoleksi tunniksi tekemään "taikoja" ja tuomaan uutta verta ja juoksuvoimaa. Ruotsalaisille tiedoksi kentän todelliset sankarit olivat jo lähes jumalaan asemaan nostettu Ronaldinho ja silmääkin nopeampi Eto'o. Ilman heitä Barca ei olisi mestarien mestari ja kaksinkertainen la Ligan voittaja. Kunnia niille, joille kunnia kuuluu.

3 Comments:

At 11:32 ap., Blogger Heikki Pölönen said...

Luin tänään paikallisesta lehdestä, että Wenger on kovin vihainen kun Barcan ensimmäinen maali tuli muka selvästä tappioasemasta. Hittolainen, sanon minä. Arsenalin maali tuli selvästi filmaten saadulla vapaapotkulla - onko se jotenkin parempi?! Onneksi Barcelona voitti. Vaikka toisaalta vähän petyinkin niiden toisesta maalista, jatkoaika olisi ollut mielenkiintoinen katseltava.

 
At 11:43 ap., Blogger Heikki Pölönen said...

Ääh, siis tappioasemasta = paitsioasemasta. Hyvämie!

 
At 2:55 ip., Blogger kotimies said...

No niinhän ne oli paitsio- ja filmimaaleja. Mua nauratti se JP:n kommetti kun Belletti vaihdettiin kentälle, kun hän sanoi, että tässä ei ainakaan maalintekijä tullut kentälle.

 

Lähetä kommentti

<< Home