perjantaina, marraskuuta 25, 2005

Salakuljettaja Laitinen

Empaatinen, perhekeskeinen, aseistakieltäytyjä, lutunen, pehmo, uhrautuja, kodinhengetär, lapsirakas, feministi, "tasa-arvovaltuutettu", amor de casa, vaihtoehtomies, ja niin etiäpäin. Olen huomannut (ja niin on varmaan moni muukin), että ihmisillä on taipumus lokeroida toisia ihmisiä. Yleensä lokerointi tapahtuu ihmisten tekojen tai valintojen perusteella. Esim. jokainen luonnonsuojelija on viherpiipertäjä kasvissyöjä tai jokainen ammattijääkiekkolija on "Missä on vessa" sammakkon laukoja. Minä kuulun nyt tähän empaatinenNallekarhuHengetär kastiin, koska olen "uhrautunut" olemaan koti-isä.

Nyt pitäis enää kertoa minun alitajunnalle, että olen lokeroitu pehmomieheksi ja että alitajuntanikin tajuaisi, että minunhan kuuluisi nähdä unia kestovaipoista, neuvolakäynneistä, kurahaalareista ja naapurin Tiinasta(ups. Poistetaan tuo edellinen). Sotaseikkailujen lomaan alitajuntani kehitteli lähes riskittömän huumeiden salakuljetus menetelmän. Kas näin se käy

Homma toimii sillä edellytyksellä, että huumeet on jo hommattu ja ne pitäisi saada Tallinnasta Helsinkiin. Tarvitaan suljetulla kierrolla oleva sukelluslaitteisto(ei tule kuplia pintaan sukellettaessa), vesitiiviisti pakatut huumeet ja paljon jeesusteippiä.

Päivällä mennään muina miehinä vihellellen tallustelemaan Piritan satamaan ja etsitään suomalainen purjevene, jonka nimen perään on merkitty pursiseura nimi (purjehtijat on niin leuhkaa sakkia että, mitä "paremman" maineen omavaan pursiseuraan kuuluu, sitä varmennin se on merkitty veneen perään) hyvä niin sopii meille. Sitten vaan yöllä sukelletaan veneen alle ja jeesusteipataan "namit" köliin. Peukkuja kannattaa pitää sen verran, ettei juuri tämä vene olisi se, joka aloittaa kolme vuotta kestävän maailman ympäripurjehduksen (ei huolta purjehtijat on myöskin niin leuhkaa sakkia, että koko Tallinna tietäisi, jos tällaisia suunitelmia olisi). Seuraavana päivänä helvetillisestä krapulasta kärsivä purjeveneen miehistö suuntaa suorinta reittiä Haukilahteen. Tsadaa sinä voit jatkaa viheltelyäsi ja matkata mukavasti pikalautalla tai jos uskallat niin Copterlinellä, takaisin koti suomeen. Kotiin päästyäsi käyt vain hakemassa mattoveitsen ja suuntaat matkasi Haukilahteen.

Tunnen viileän henkäyksen niskassani kuin herrat Algot Niska ja eräs Laitinen kääntävät kylkeä haudassa ja hymyilevät

1 Comments:

At 11:02 ap., Anonymous Anonyymi said...

Laitinen elää.

 

Lähetä kommentti

<< Home