lauantaina, joulukuuta 16, 2006

K.E.K.M.O.N.T.T.K.L. *

Kertokaas tietämättämälle, onko olemassa jotain keinoa kieltää puhelinmarkkinointi ?

On kuulkaas aivan vietävästi ruvennu nyppii tämä terrorismi.

Nykyään kun puhelinnumerostani on tullut näkyvämpi (henkilökohtainen numeroni on myöskin firman numero) ,niin riesasta on tullut jokapäiväinen. Puhelimeen ei voi jättää vastaamattakaan, koska soittaja voi olla potenttiaalinen asiakas. Pitää vain vastata ystävällisellä ja yhteistyöhalaisella äänellä. No siitäkös nämä puhelinmyyjät arvatenkin vaistoavat helpon saaliin ja panostavat oikein ekstrasuper aloituksen, josta ei tietenkään selviä ennekuin loppumetreillä mistä on kyse. Minä joudun vaan kiltisti kuuntelen koko helvatun litanjan, kunnes totuus paljastuu. TUUT ... TUUT ... TUUT

Jokin aika sitten jaksoin vielä riehua ja hillua, manaten koko alhaisen rosvojoukon pahinpaan ja hirveimpään kadotukseen, jonka ihminen voi kohdata. Uhkasin poliisilla ja oikeustoimilla jos tämä soittelu ei lopu, eikä se vielä ole loppunut. Nykyään en enää jaksa sanoa mitään, suljen vain puhelun.

Eräskin lastenklinikoiden pummimyyjä soitti minulle kolme kertaa kahden viikon sisällä, joka kerta sanoin ei kiinnosta, äläkä soita minulle enää. Niin eikös vaan seuraavalla viikolla uudestaan sama monotooninen litanja. Tämä kyseinen myyjä ei selvästikkään omannut kiinostavaa ja iloista ääntä, jolla myydä tuotteitaan, vaan hän turvautui väsytys taisteluun. "Kyllä niistä joku väsyy kuntelemaan minun narisevaa ääntäni ja maksaa, vain saadakseennämä puhelut loppumaan".

Muutenkin nämä lastenklinikoiden kummit ja "Anna lapselle elämät" on jotenkin yököttävän teennäisiä rahankeruu tapahtumia. Taustalla oleva hyväntekeväisyys on ihan ok, mutta toteutus on ihan hirveä. Kaiken maailman julkut ja varsinkin wannabee julkut patsastelee "hyvän asian puolesta" öö-luokan juhlagaaloissa. Suurin syy todennäköisesti heidän paikalla oloonsa on kuitenkin se, että he toivovat saavansa vielä hieman lisää palstamillimetrejä ja lisää näkyvyyttä. Sitten voi vielä jonkun toisen kahdeksan päivää lehden sivuilla elvistellä kuinka helvetin hyviä ihmisiä tässä oikeastaan ollaan.

Teemu Selänne on näistä kummeista se kaikkein pahin. Aika monestakin lehdestä on saanut lukea Teemun kertomuksia siitä, kuinka tärkeitä hänen vierailu,- ja nimmareidenjakokäyntinsä näissä lastensairaaloissa on ja miten hyvä mieli siitä tulee. Niinpä niin, jos se niin tärkeä kumilätkän laukoja haluais oikeasti auttaa, niin miksi se myy edes puolia niistä 28 autostaan sieltä Kalifornian autotallistaan ja anna niitä rahoja vaikkapa punaisen ristin katastrofirahastoon. Alleviivaan ja vannon, että hyötysuhde on huomattavasti parempi kuin lehtien sivuilla pällistely.

Teemu for President

*) Kun En Keksinyt Muutakaan Otsikkoa Niin Tein Tällaisen Kivan Lyhenteen

3 Comments:

At 8:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Itse olen tehnyt Suomen suoramarkkinointiliiton avulla kiellon, eikä mulle soiteta enää koskaan, edes maakuntalehdestä, vaikka ne ahdisteli mua ennen viikottain.

Jos eivät heti usko, niin sain papereitten mukana ohjeet, mitä sanoa, jos soitetaan (tyyliin ettekö ole tarkastaneet sulkulistaa? jos soitatte listalla oleville ihmisille, yrityksenne/yhdistyksenne saa toimintakiellon). Mutta kuten sanottu, en ole koskaan tarvinnut ohjeita, kun ei mulle sen jälkeen oo soitettu.

 
At 11:33 ip., Blogger kotimies said...

Thänks. pitääpä ottaa yhteyttä kyseiseen instanssiin.

 
At 3:50 ip., Anonymous Anonyymi said...

Puhelinmarkkinointikielto
- Puhelinmyynnin kieltäminen
Joko Sonera 0600 13 404 ma-pe 8.00 - 20.00, la 9.00 - 15.00, 0,39 €/min + pvm tai
Elisa 0600 93 404 päivittäin 8.00 - 22.00, 0,37 €/min + pvm
- Osoitteellisen mainospostin kieltäminen postitoimipaikasta saatavalla kortilla.

 

Lähetä kommentti

<< Home