torstaina, joulukuuta 07, 2006

Wanted

Sinä sinivihreän Toyota Hiacen kuski, joka törmäsit autoni etukulmaan ja jatkoit matkaasi pysähtymättä.

Näin kaiken, koska istuin autossani. Ennenkuin hölmistykseltäni ennätin saada turvavyön auki ja nousta autosta, olit jo häipynyt paikalta.

Arvasitte oikein. En tietenkään ehtinyt myöskään nähdä rekkaria.



Olen kaivanut naftaliinista voodoo-välineet (referenssiä löytyy toimenpide ja lopputulos). Lasten lelulaatikosta löydetty leikkiautopaku on nyt pistelty neuloja täyteen. Ensi talvena rotat syö sinun perunakellarista kaikki perunat, saat joukon parasiittejä vatsaasi ja enneaikaisen huistenlähdön (sillä oletuksella, että sinulla on vielä hiuksia päässäsi).

Toivon nimittäin teostasi huolimatta sinun kuiten olleen vain härski paska, joka jatkoit matkaasi vaikka huomasit törmäilysi. Ajatus siitä, että liikenteessä pöyrii niinkin seniilejä papparaisia/mummeleita, jotka eivät edes huomaa törmäilyjä, on paljon pahempi.

2 Comments:

At 5:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä tuon kokoisen törmäyksen väistämättä huomaa. Itse olen ajanut parkissa huomattavasti vähäisemmin erääseen autoon, ja luulin, että koko kylki on rikki. Pikkuruinen naarmu oli vain seurauksena...

 
At 10:56 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mie peruutin kotipihallamme vihreällä Toyota Hiacella päin -omaa autoani! Että harmitti..Nyt saa joka kerta tankatessa taistella, että saa bensaluukun auki. Serkkupoika sentäs suoristi takaluukun kylkeä..

Viime syksynä joku töytäisi ison koirani yön pimeydessä "manan majoille" valtatie 2:lla!! Pullojenkerääjä-polkupyöräilijä onneksi huomasi seuraavana aamuna koirani ojan pohjalla ja ilmoitti naapurilleni asiasta..Nykyään tosiaan on liiaksi noita "hällä väliä"- kuskeja liikenteessä. Sillä kyllä tuommoiset kolhut huomaa! Pakko tuntua ohjauksessa...T taas

 

Lähetä kommentti

<< Home