lauantaina, marraskuuta 26, 2005

En melkein ostanut mitään päivä

Jos olisin ollu härskimpi ja selitelly vaikka:"Kun nyt tultiin kerran minun autolla, niin olisko OK jos sä maksaisit parkin". Mutta koska kotimiehet on herrasmiehiä niin en alentunut kerjäämään vaan maksoin ja en selvinny älä osta mitään päivästä "kuivin jaloin". Valmistelut olin kyllä tehnyt huolella ja ruokakaupassakin oli käyty jo torstaina. Tarkoituksena oli viettää päivää sen hengen mukaisesti ja olla tosiaankaan ostamatta mitään ja harrastaa kulttuuria. Meidän kulttuuri oli tällä kertaa AGRIkultuuria kävimme Elma messuilla (saimme vapaaliput). Lapsiperheellisen on vähän vaikea harrastaa kulttuuria ilman jonkin sortin ostotapahtumaa. Yleensä perheelliset asuu vähän kauempana keskustasta ja jos haluaa kulttuuriharrastella, niin jollain konstilla sinne kulttuurin lähelle on päästävä ja se maksaa, tällä kertaa parkkilipun muodossa.

Myönnän, että koska olin jo langennut niin se alenti kynnystä langeta uudestaan. Muuten koko messuväki olisi luullut että onpas siinä ilkeä isä, kun tuolla tavalla poikaansa kurittaa, niin helvetillinen huuto ja itkukohtaus siitä nousi, kun yritin selittää äläostamitään päivän syvintä olemusta 2-vuotiaalle, joka halusi vain 30-sentin omenan. Koska matti oli tullut kukkarooni kyläilemään, niin jouduin lainaamaan sen 30-senttiä mukanamme olleelta naapurin rouvalta. Itseasiassa 30-senttiä on niin pieni raha, että sen paluattaminen on nolompaa, kuin lainan "unohtaminen", joten tämä laina muuttui juuri pummaukseksi. Tarkemmin tarkasteltuna minähän toimin pelkkänä bulvaanina. Pääoma ei ollut minun ja saatu hyötykin meni muualle.

Vaikka epäonnistuinkin surkeasti ylevien periaatteiden tavoittelussa ja lankesin kuin Juudas, niin voin lohduttaa itseäni sillä, että meillähän vietetään joka kuussa viimeinen viikko älä osta mitään viikkona ja aloitan myöskin enostamelkeinmitään-paaston, joka loppuu joskus loppiaisen jälkeen. Onnea vain teille kaikille, jotka ette pysty paastoon osallistumaan, vaan joudutte hullunkiilto silmissä kaluamaan ostokeskuksia, otan osaa. Minun paastossani kaikenlaiset ostoskeskittymät, Sokokset ja Stokkat on täysin pannassa, ostaa saa vain alku viikolla ja silloinkin vain ennen puoltapäivää ja pikku kaupasta.

3 Comments:

At 7:21 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tuhma Kotimies!

Onko vaimo jo huomauttanut (lue: saanut riidan aikaiseksi) aiheesta: Miksi kirjoitat jatkuvasti blogiisi naapurin naisista, mutta vaimokullasta ei mitään? Tiinaan olet ihastunut salaisesti ja naapurinrouvan kanssa ollaan messuilla! (ilmainen vinkki vaimolle toiselta vaimoihmiseltä :o))

 
At 7:45 ip., Blogger kotimies said...

Vaimoni ei tiedä tästä uudesta harrastuksesta mitään, joten riitaa ei olla saatu aikaan tästä aiheesta vielä... ja katsos kotimies on kotona päivällä ja kotimiehen vaimo on töissä. Naapurustossa on paljon kotinaisia ja niiden miehet on töissä. Ketä kotimies tapaa päivisin?

ps.toivottavasti et ole vaimoni muuten kävi käry

 
At 10:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hih, en sentään :o)
Huomaatko, miten me naiset löydämme aina SEN OLENNAISEN, heh, tekstistä kuin tekstistä?

Hyvä Kotimies, jatka samaan malliin!

 

Lähetä kommentti

<< Home