torstaina, heinäkuuta 20, 2006

Kiitos riittää

Viikon aikana saatiin lahjaksi 5 pinkkiä mekkoa 3 pinkkiä vartaloa 1 pinkki verskyttelypuku 2 pinkit pissis housut ja anoppi on kuulemma ostanut vielä pari pinkkiä hellehattua, jotka hän toimittaa meille mitä pikimmin(yritin kyllä vainvihkaan ilmoittaa, etten pane yhtään pahakseni jos ne sattuis matkalla häviämään). Pinkki väri kuulemma sopii niin hyvin yhteen tuollaisen vähän tummemman ihon kanssa.

Ennen Papun kotiin tuloa, saimme "kiertolaisina" säkki kaupalla vanhoja ja käytettyjä lasten(tytön)vaatteita. Paristakin eri syystä plokkasimme pois kaikki pinkit vaatteet. Numero yksi: Pinkki ei oikein kuulu meidän kummankaan suosikki väreihin ja olemme vähän sitä mieltä, että pikkupoikia voi pukea muihinki kuin valeansinisiin ja sama pätee pikkutyttöihin ja pinkkiin. Numero kaksi:Osasimme jotenkin ounastella tulevaa.

Nykyään meillä saadaan jo punaisista ja pinkeistä täys pesukoneellinen. Ennen tätä tyttären saapumista meidän perheessä ei ollu kuin ne yhet vaimon punaiset sukat, jotka viekkaudella ja oveluudella aina onnistui luikertelemaan mun kalsari pyykin joukkoon värjäten kaiken pinkeiksi ja poikien saunaillan lähestyessä, piti sitten kiireessä rynnätä Itikseen ostamaan uusia kalsareita, ettei mun seksuaalista suuntautumista kyseenalaistettaisi.

Nykyään niitä perhanan luikertelijoita on siis himppa enemmän, mutta minäkin olen vahingoista viisastuneena vaihtanut kalsari arsenaalin täys mustiin. Enään ei käy vahinkoja kuin kankaisten lautasliinojen kanssa, mutta onneks niiden värillä ei ole mitään tekemistä mun seksuaalisen suuntautumisen kanssa... Vai onko?

4 Comments:

At 4:41 ip., Blogger Tuazophia said...

Vihjaa, että keltainen ja oranssi sopii myös loistavasti tummaan ihoon. :) Pinkkihän ei oikeastaan sovi mihinkään...

Minä olen sujuvasti ostellut pääasiassa vihreää ja sinistä, kun niistä pidän muutenkin. Jos eivät tunnu sopivan tummaan ihoon, niin käytetään valkoisen kanssa.

 
At 12:19 ap., Blogger Myy said...

Onneksi olkoon tyttären johdosta! Olen kiinnostuneena lukenut näitä adoptioita sivuavia blogeja, kun sisareni elää juuri tuota lapsiesityksen ja hakumatkan välistä onnellista, helpottunutta ja jännittävääkin aikaa.
Näin pikaisesti luettuna tunnuitte saavan lapsiesityksen hirmu äkkiä. Johtuuko siitä, että teillä on jo yksi adoptoitu lapsi ennestään? Vai maasta? Siskon tytär on tulossa Kiinasta ja hermoja venytettiin äärimmilleen, kun hakemuksen ja esityksen väli oli yli vuoden.
Täytyykin kertoa heille, kun haaveilevat toisesta lapsesta melko pian. =D

 
At 1:16 ip., Blogger kotimies said...

Moi Myy. Aika vauhdillahan se tuli tämä nuorimmainen 2kk 3viikkoa papereiden lähettämisestä. Ensimmäistä ootettiin 13 kk. Olemme äärettömän onnekkaita ja meillä kävi hirmu tuuri. Ei ole olemassa yhtä selitystä sille että Papu tuli niin nopeasti, vaan se on selkeästi hyvin yhteensattumien summa. Oikeaan aikaan oikeaan maahan oikeanlaisilla papereilla( tarkoittaa sitä, että meidän kotiselvityksessä oli asioita ,joita kyseissessä maassa arvostetaan) kaiken lisäksi Papu ja Teuvoantero muistuttavat aikalailla toisiaan vaikka ovatkin eri maasta (E-A:n sosiaalityöntekijä sanoi yhdennäköisyyden olleen eräs syy meidän valintaan, ei siis se että maillä oli jo yksi lapsi, vaan että he muistuttavat toisiaan). Se mikä kannattaa näissä adoptioasiossa aina muistaa, että eilisen tiedot on jo huomenna historiaa odotusaikojen suhteen.

 
At 12:03 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hehee...Mä aikanaan vannoin, että YHTÄÄN pinkkiä vaatekappaletta ei tähän taloon osteta, mutta kun lapsitieto tuli ja selvisi, että tyttö tuli, niin löysin itseni juoksemasta ympäri hooetämmää pinkki kasa sylissäni.. Sittemmin olen taas palannut järkiini ja pinkki on pikkuhiljaa solutettu ulos kaapista.

 

Lähetä kommentti

<< Home