tiistaina, lokakuuta 03, 2006

Mayday

Myönnän syyllisyyteni. Olen ollut huono kummisetä.

En ole pitänyt yhteyttä kummityttööni moneen vuoteen. Tsädäm kunnes täysin puun takaa yllättäen tuli kutsu hänen 12-vuotis synttäreille. Yritin siinä hädissäni puhelimessa udella äidiltä vähän lahjatoivettakin, mutta vastaukseksi sain, että ei niillä lahjoilla nyt niin suurta merkitystä ole, on kuulemma tärkeämpää, että tullaan käymään. Niin no niihän sitä yleensä sanotaan, mutta synttäreille meno ilman lahjaa on vähän niinkuin menis narripaita päällä Nordensjköldinkadun B2:seen. Ei siis kovin fiksua.

Koska omat lapset on vielä niin pieniä, niin tuosta varhaisteini-genrestä ei ole ihan hirveästi kokemusta. En haluaisi aiheuttaa pahemman luokan haveria menemällä Barbie kädessä juhliin, kun ovella olisi vastassa Goottiteini.

Ei kukaan sattuis tietämmän 12-vuotiaalle tytölle sopivaa genrerajat ylittävää lahjaideaa. Pikainen apu olis nyt tarpeen, synttärit on jo ens sunnuntaina

9 Comments:

At 1:22 ip., Anonymous Anonyymi said...

12-vuotiaat ovat vaikeita lahjojen suhteen varsinkin jos et tiedä tytön mieltymyksistä sen enempää..
Minulla kuitenkin on samanikäinen sisko ja lahjakortit (esim vaateliikkeisiin ) on hänen tapauksessaan ainakin aika melko varma valinta :) toivottavasti tästä oli jotain apua.

 
At 2:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Melkein kaikenikäisille tytoille sopii lahjaksi pieni perinteisen näköinen nallekarhu. (Joka pitelee kourassaan rahakuorta)
Toiselta laidalta digikamera tai iPod Shuffle.

 
At 5:05 ip., Anonymous Anonyymi said...

Lahjakortti levyliikkeeseen voisi olla hyvä kans!

 
At 7:13 ip., Blogger Tuazophia said...

Riippuen hieman lahjan hinnasta, kukaan tuskin pistää pahakseen kameraa tms. Jos hieman halvemmalla haluaa päästä, lahjakortti on tietysti oiva ratkaisu. Tosin hieman persoonaton... Mutta jos ei tosiaan ole minkäänlaista hajua toisen mausta, niin mahdollisimman suureen tavarataloon lahjakortti = paljon valinnanvaraa.

 
At 10:49 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tai lahjakortti kirjakauppaan, minä puollan aina tylsästi kirjoja. En tiedä kuinka uusia ovat kirjat 'Otto ja lentävät kaksoset' ja se Molly Moonin hypnoosihommeli (jota en nyt löydä tarkistaakseni nimen) mutta meidän esiteini tykkäsi niistä hirveästi (ja minä myös).

Digikamera, tai vaikka kertakäyttökamera kuulostaa myös hyvältä.

 
At 8:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Aikuisen mielestä rahakuori on tylsä lahja, mutta useimmat 12-vuotiaat tykkäävät siitä. Kannatan nalle ja raha-ideaa...

 
At 11:09 ip., Anonymous Anonyymi said...

Voikos kännykkään vielä nykyisin ostaa puheaikaa? Omalle kummilapselleni oen ostanut puheaikaa useamman kerran ja aina on ollut mieleinen lahja.

 
At 12:42 ip., Blogger kotimies said...

Kiitos vinkeistä. Ajattelin kuitenkin olla se tylsä aikuinen, enkä vei rahakuorta. En ole koskaan antanut rahaa lahjaksi, en edes häälahjaksi, vaikka se olisi hääparin nimenomainen pyyntö. Rahalahja symboloi minulle jotain sellaista, mihin en halua samaistua. Se on luovuttamista, mielikuvituksetonta ja noloa. Toivon hartaasti, että naamani loistaa häpeää ja anteeksi pyyntöä, ainakin itseäni kohtaan, sillä hetkellä kun rahakuoreen lankean. Olen luovuttanut.

 
At 6:47 ip., Blogger Heikki Pölönen said...

Levylahjat on aina hyviä. Koska kukaan ei ole vielä keksinyt kaavaa millä laskea ne seikat, minkä perusteella teini tykkää siitä mistä tykkää, niin ei välttämättä kannata mennä ostamaan kuitenkaan summamutikassa mitään levyä. Onko lahjakortitkin yhtä mahdottomia kuin rahalahjat?

Itse menisin ehkä kauppaan ja ostaisin jotain mikä kävelee vastaan. Kyllä siellä yleensä jotain sopivaa näkee. (Öh.)

 

Lähetä kommentti

<< Home