keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

Outo musiikkikesä

Sitä helposti luulisi, että kun perheeseen kuuluu kaksi alle kolmevuotiasta ruokapöydän alustan sotkijaa (Olen vakavasti harkinnut pienen, ruman ja taatusti haukkumattoman koiran hommaamista, vain siksi, että olen kyllästynyt imuroimaan päivittäin pöydän alustaa liiskaantuneista ruuan tähteistä. Ai ettäkö miksi ruman? No mielestäni ruma(voidaan myös lukea persoonallisennäköinen) on koirasta puhuttaessa paljon silmää miellyttävämpiä kuin klassisesti kauniina pidetyt Colliet, Spanjelit ja noutajat (kultaista noutajaa ei meille tule koskaan, katse sen paljastaa, ei minkäänlaista aivotoimintaa). Mielestäni bullmastiffit, Bokserit ja kaiken maailman Seropit on niin paljon kauniinpia, pitäköön joku muu ne lutuset Spanjelit)

... mihinkäs minä jäinkään .... aivan, niin sitä luulisi, että koti-ihmiset vain istuisi kaiken kesää kotona natiaisten kanssa ja riennot olis förpii ainakin muutamaksi vuodeksi. Niin kas kummaa kyllä sitä aikaa löytyy kun vaan sumplii ja sopii sen toisen koti-ihmisen kanssa vuorovedosta.

Tässä listaus oudosta tai no ehkä hieman heterogeenisestä keikkakalenteristani

Maaliskuu (joku ei ehkä laskisi tätä kuuta kesäkuukaudeksi. Minä olen avarakatseinen ja lasken):
Cold Shot Kaverin bändi. Toimin keikalla samalla vähän niinkuin roudarina ja miksaajana (todellisuudessa keskityin juomaan ilmaista börstaa)

Kesäkuu:
Porkkala ooppera (Olen samaa mieltä hirveät webbi-sivut) Itseasiassa emme nähneet kyseistä rainaa, koska Irma päätti tulla kotiin juuri esityksen aikaan, mutta liput oopperaan oli ostettu.
Metallica Tallinnassa kaksi päivää ennen Irman haku matkaa. En taatusti unohda tätä keikkaa

Heinäkuu: rauhoitettiin Irmalle

Elokuu:
Aino Yritettiin kavereiden kanssa mennä katsomaan juuri sinä perjantaia mitä tahansa elävää musaa Stadiin. Tarjonta huonoa ja päädyimme tälle keikalle. Jostain käsittämättömästä syystä katsoimme koko keikan. Taatusti kesän huonoin valinta.

Paukkumaissi Oltiin taiteilemassa yössä lasten kera. Hyvin soitettua ja mukavan erilaista lastenmusaa. Naislaulajan äänestä voi olla montaa mieltä. Meitä ei miellyttänyt. Lapset tykkäs

Maarit ja Zook Samana iltana ArtGoesKapakka festareilla. Myönnetään hieman outo yhdistelmä. Jos olisin tiennyt et Zookki aloittaa niin myöhään, olisimme yrittäneet ehtiä vielä katsomaa Marjoa ja viranomaisia siinä välissä.

Mulatu Astake ja The Either/Orchestra Eilen huvilassa. Niinkuin moni muukin olin tutustunut Mulatuun Broken Flowers elokuvan kautta. Olisin toivonut hieman enemmän Astatkea ja hieman vähemmän Either/Orhestraa, varsinkin heidän oma tuotantonsa oli ihan mitään sanamatonta perus jaskaa. Keikan loppupuolella kuultu Etiopia "potpuri" kuulosti jo paremmalta. Mulatu tyytyi soittamaan Bongoja ilman mikkiä. Pieni pettymys.

Yritän olla vielä jatkossakin avarakatseinen ja toivon että outu musiikkikesäni saisi vielä yhtä heterogeenistä jatkoa kuin tähän asti. En ihan vielä sittenkään suostu alistumaan syksylle. KESÄ JATKUU...