perjantaina, elokuuta 25, 2006

Haista kukkanen

Blogistanissa riehuneeseen kukkaiskeskusteluun haluan minäkin kantaa kukkani kekoon.
Annoin vaimolle viime viikolla erään juhlapäivän aattona kukkia tai siis tässä tapauksessa kukan. (Teille kauhistelijoille tiedoksi kyseessä ei ollut hääpäivä). Tästä Latexphilos puhallox kukasta löytyy roppakaupalla hyviä ominaisuuksia. Vettä ei tarvitse muistaa lisätä, itseasiassa tämä on täysin vesivapaa malli, sopii siis hyvin meille kukan kuin kukan tappajille. Nyt on kulunut viikko kukan antamisesta, eikä se ole kuihtunut/kutistunut juuri lainkaan.

Tämä Latexphilos sopii myöskin hyvin allergikoille, poislukien kumille yliherkät immeiset (Nyt en ole aivan varma tehdäänkö nämä puhalettavat pötkylät edelleenkin kumista, vai on kehitys kehittynyt, niin paljon, että kumin tilalle on löydetty jokin paljon halvempi synteettinen öljyjohdannainen. No siinä tapauksessa ne käy myös niille kumiallergikoille)

Kukka-aihiota voi pitää näppärästi kotona piironginlaatikossa ja kun kukan antamisen tarvetta ilmenee, niin eikun puhaltamaan ja kädenkäänteessä Latexphilos puhallox on valmis ojennettavaksi tarvitsevalle. Kiireisellä ihmisellä on elämässään yksi huoli vähemmän, kun enää ei tarvitse ryntäillä pää tai jokin muu kolmantena räpylänä kukkakaupalle, vain huomatakseen sen olevan kiinni.

Pienen pieni huomautuksen sananen. Siinä samaisessa piironginlaatikossa saatetaan säilyttää eräitä muitakin antamisen tarpeeseen liittyviä välineitä. On siis hyvä merkitä nämä kukka-aihiot selvästi tai säilyttää niitä eri laatikoissa kuin näitä toisia hieman samanmoisia välineitä, etteivät ne vaan menisi sekaisin. Seuraukset saataisivat olla vahingollisia ihan kirjaimellisesti.