keskiviikkona, marraskuuta 30, 2005

Elämän tarkoitus

Jotkut pitävät elämän tarkoitusta hyvin stabiilina asiana. Asiana joka on ja pysyy ja auttaa jaksamaan. Joillekkin Jumala saataa olla se syy elää, toisille lapset, joillekin elämän tarkoitus on elämän säilyttäminen maapalloilla. Minulle elämän tarkoitus on aina ollut paljon epävakaampi ja ennen kaikkia sen vaihtuvuus on ollut suuri. Viimeaikoina se on ollut "lupa" ärsyyntyä, joskus hyvinkin pienistä ja vähäpätöisistä asiosta. Se että saa narista, motkottaa ja päivitellä arkipäivän asiota ja tapahtumia ja huomata, että joku tekee asiat vieläkin tyhmemmin. On antanut minulle voimia ja uskoa, että kyllä minäkin pärjään ja elämälläni on jokin tarkoitus, jos noillakin on. Suomalainen mieli taitaa olla tälläinen katkeran kateellinen jurottaja, tai ainakin minun mieleni on. No toki vuodenajalla ja säällä on osuutensa, keväällä kun aurinko paistaa ja luonto herää, niin elämän tarkoitus on ihan toinen.

Viimeaikaisia ärsyyntymisen kohteita on ollu:

Se että, joku muka TV tai radio toimittaja on mainostanut tuotostaan sanoilla "muistakaa katsoa" Voi helvetti siinäkö se tuotoksen syvin olemus on, että joku muistaa katsoa. Eikö kannattaisi tehdä sellaisia ohjelmia, joita ihmiset katsoisivat sen takia että ne olisivat kiinostavia, eikä siksi, että muistaako joku raahautua sohvalle Tv:n ääreen. En perkele varmaan katso, muistan olla katsomatta.

Se että, Suomalainen yritys joka kauppaa tuotteitaan suomalaisille nimeää ne "trendikkäästi", jollain muulla kielellä esim. FREZZA MOCHA tai FINNAIR STADIUM (lausutaan STEIDIUM). Kaikkein pahimpia ovat ne, jotka sekoittavat numeroita sanoihin, ollakseen vieläkin trendikkäämpiä, 2fast4you oli kaikkein suurin floppi HÄVETKÄÄ VR etu nenässä.

Se että, kun MTV3 lopettaa ainoan katsottavan sarjansa Mullan alla, keskenkaiken ja panee samalla ohjelma paikalle reality hirvityksensä Nörtti ja kaunotar. Luuleeko ne oikeasti, että ne jotka vahingossa katsovat tätä reality paskaa, huomaavatkin "Hei tämähän onkin tosi hauskaa ja viihdyttävää, vaikka minä katsoinkin Mulla alla sarjaa, koska se oli ainoita sarjoja Tv:ssä, joissa oli särmää ja ammattitaitoa, niin ei se mitään kyllä tämäkin on ammattitaidolla tehty ja niin erilainen, kuin ne muut" Kaivoin linkkarilla kakesta kolmosen pois ja lähetin sen Sairaselle.

Lähdenkin tästä Teuvoanteron kanssa ulkoilemaan sateesta ja tuulesta huolimatta, jos vaikka löydettäisiin lisää elämän tarkoitusta.