torstaina, tammikuuta 05, 2006

Sudokuholisti

Luulin ensin, että hänellä oli toinen ja tavallaan onkin. Vaikka hän oli kotona ei hän ollut läsnä. Jos hänelle soitti töihin vastasi hän lyhytsanaisesti vain Ymhy tai joo nähdään kotona, eikä hän illalla edes muistanut puhuneensa minun kanssa. Seisahtaneita katseita, hermostunutta käsien tärinää.

Sitten rupesi löytymään vihjeitä: Vanhojen Hesarien pino oli myllätty ja kaikista oli revitty samalta sivulta "artikkeli". Näitä pieniä papereita löytyi sitten sängyn alta, eteisen pöydältä, jääkaapista, sohva tyynyjen välistä, Teuvoanteron haalarien taskusta, ja paikoista joita ei voi tässä ääneen sanoa. Kaikki oli samanlaisia lyijykynällä täyteen numeroita tuhrittuja pieni ryttysiä papereita.

Vaimoni oli koukussa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Ensimmäisessä kesätyöpaikassaan hän myöntää jääneensä ylitöihin, jotta voisi rauhassa pelata Tetristä. Muistan hyvin selvästi, kuinka vaimoni hiipi tavallisena arki-iltana (tässä tapauksessa aamuna) neljän jälkeen sänkyyn, koska oli löytänyt uudesta tietokoneestamme Minesweeper-pelin ja sanaristikkolehtiin on meidän perheessä upotettu pieni omaisuus. Eilisen kauppa reissun jälkeen kassista, jossa piti olla vain tilliä ja maitoa, löytyi myöskin sudoku-lehti. Analyysi on valmis, vaimoni on auttamattomasti koukussa.

Ei se mitään rakas näpertele vain, se pitää aivot kunnossa ja tekee sinusta jotenkin herttaisen kun kääriydyt shaaliin sohvan nurkkaan ja kaivat taskusta sen pienen ryttyisen paperinpalan ja sulkeudut omaan maailmaasi. Sudoku-lehtiin ei onneksi tarvitse tuhota toista omaisuutta, koska luojan kiitos meillä on internet. Nyt kun vielä muistaisi käydä ostamassa uuden mustepatruunan, niin päästäis laulattamaan Lexmarkkia. sudoku-generaattori

1 Comments:

At 11:53 ap., Blogger Salanimi & Salanimi said...

Oi kiiiiiitos, kiitos, kiitos! Sudoku-generaattori!

t. Toinen riippuvainen

 

Lähetä kommentti

<< Home