keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Ra(u)hallista Joulua

"Mitäs teidän Kerttuliisa tahtoo joululahjaksi? Aha vain niin? No nyt kun kysyit niin meidän Helmielina tahtoisi sen skeittaavan Gootti Bratzin ja Veikkopertti on ihan hulluna niihin kauko-ohjattaviin taistelupanssarivaunuihin sellaisiin, jolla USA ampui uraaniammuksia Irakin sodassa."

Olen tavallinen suomalainen mies ajan autoa ja juon kaljaa. Tuhoan tätä maapalloa siinä missä muutkin. En tiedä muista, mutta minulla on omatunto joka aina välillä saa ylivallan(saisi ottaa useamminkin) ja pakottaa minut ottamaan kantaa tai toimimaan paremman ja tasavertaisemman maailman puolesta. Tänä jouluna kummilapset ja sukulaisten jälkikasvit saavat lahjaksi tälläisetKiitos rakas vaimoni. Osaat avata silmäni, ne ovat liian usein tiukasti kiinni.

2 Comments:

At 12:03 ip., Anonymous katja said...

Hattua nostan! Mahtavaa, että on ihmisiä, jotka todella ajattelevat lapsen (sen kummilapsen SEKÄ kehitysmaassa elävän lähimmäisen) parasta. Sillä ei kai voi olla hyväksi lapselle opettaa häntä vaatimaan kalliita leluja, joista hän jaksaa innostua tasan kaksi iltaa?

 
At 1:12 ip., Blogger Salanimi & Salanimi said...

Erittäin hyvä idea. Toi joulumielen!

Toinen hyvä idea on antaa lahjaksi jotain itsetehtyä, niin loppuu se jokavuotinen lahjojen kärttäminen :o)

 

Lähetä kommentti

<< Home