lauantaina, joulukuuta 03, 2005

Krapulan aatto

Ennakko tiedoista poiketen Jumala saattaa sittenkin olla olemassa. Teuvoantero on hoitopaikka kunnossa. Voi myöskin olla, että super kuurini tehosi. No nyt en saa koskaan tietää, ens kerralla teen vain jommankumman joko hylkään Jumalan tai pidän super flunssan torjunta kuurin, niin ettei tarvitse elää tällaisessa epävarmuudessa.

Olo on vähän samanlainen kuin teininä, kun illalla oli tiedossa nuorisotalon disko. Vatsassa on kihelmöivä tunne ja millään ei jaksaisi odottaa iltaan. Etukäten olisi ollut ihan mahdotonta arvata, että vanhemmuus tuo mukanaan myös tällaisia tunteita. Tavallinen ilta ystävien kanssa voi olla näin odotettu tapahtuma. Selvä tapaus olen ollut liian kauan kotona. Pitäisiköhän tälle tehdä jotain?

Mennä vaikka töihin HMMMMMM....

....Ei vielä.

1 Comments:

At 1:34 ip., Blogger Salanimi & Salanimi said...

Aattona olo onkin juuri tuollainen, seuraavana päivänä se on kirpovaa tuskaa, hyvä on, jos rakkaat lastenhoitajat vahtivat pienokaista vielä aamupäivän ainakin, niin saa armonhetkiä vielä hitusen, ennenkuin paluu arkeen on edessä. Hirrrrveässä krapulassa ei esim. pottatuotosten ihailu ole aivan yhtä ihanaa, kuin tietysti aina muulloin :o)

 

Lähetä kommentti

<< Home