sunnuntaina, joulukuuta 11, 2005

Mikä auto se olisi ?

Lapsen saamiseen liittyy myös paljon hankintoja. Yleensä nämä hankinnat ovat naisten alaa ja miehille jää korkeintain statistin osa. Esim. minkä väriseksi lasten huone maalataan tai minkä värisiä/merkkisiä vaatteita lapsi tervii. Ainoa asia johon mieskin saa osallistua on lastenrattaiden osto. Lastenrattaiden viimeaikainen kehitys on ollut huima. Ne ovat täynnä teknisiä yksityiskohtia ja niiden materiaalitkin on hightechiä. Koska miehet on miehiä ja tekniikka kiinnostaa, niin on luonnollista, että lastenrattaiden hankinta on siirtymässä miesten harteille. Sitäpaitsi eihän kukaan itseään kunniottava mies halua ajella 15 vuotta vanhalla "Ladalla".

Kun meidän perheeseen tuli uuden "ajopelin" hommaaminen ajankohtaiseksi, niin tapani mukaan perehdyin hyvin markkinoilla olevaan tarjontaan. Huomasin tiettyjä yhtäläisyyksiä lastenratasmerkkien ja automerkkien välillä. Aloitankin tässä uuden sarjan, jonka nimi on:

Mikä automerkki se olisi, jos se olisi auto?Perustelut:

Tämä merkki on jo pitkään ollut markkinoilla ja sillä on luotettava ja hyvä maine. Sitä pidetään tilavana ja kestävänä ruotsalais-merkkinä. Sen ajo-ominaisuudet on hyvät, muuta varsinkin vanhempia malleja vaivasi tietty "traktorimaisuus". Mallivalikoima on laaja ja sen valikomista löytyykin lähes jokaiselle sopiva malli. Tällä merkillä on myöskin tietty statusarvo ja tämä merkki löytyykin lähes jokaisesta Espoolaisesta insinööriperheen rivitalon tallista.

3 Comments:

At 10:36 ip., Blogger Salanimi & Salanimi said...

Salanimen perheessä kaahaillaan halvoilla, saksasta tilatuilla rattailla, joissa on paljon muovisia osia. Mutta kohtalo on kai näin julmasti määrännyt, koska autokin on -89 "pösö", "Ranskan kyseenalainen lahja" automaailmalle.

Toisaalta, hävettäisi varmaan miestä tunnustaa, jos lapsemme rattaat olisivat maksaneet miltei saman verran kuin auto.

 
At 12:25 ip., Blogger Tuazophia said...

"Yleensä nämä hankinnat ovat naisten alaa ja miehille jää korkeintain statistin osa." Tästä usein valitetaan (vaikka sinä et nyt valittanutkaan, mutta totesit kuitenkin) ja on pakko kommentoida.

Meillä mies kyllä on kärkkäästi osallistunut esimerkiksi lastenhuoneen maalaamiskeskusteluun (teilaten minun ideani täysin, mutta hänen ideansa kyllä olivatkin ihan ok). Eli kai se vähän on niin, että nainen voi yrittää pomottaa näissä asioissa, mutta onnistuu vain, jos miestä ei tosiaan kiinnosta. Ja sittenhän kannattaa olla vain onnellinen, ettei tarvitse päättää sellaisista asioista. ;)

 
At 7:35 ip., Blogger mammaliini said...

höh, mullon ollut molemmat, tosin eri aikaan :D

 

Lähetä kommentti

<< Home