torstaina, tammikuuta 19, 2006

Härkäviikot in my ...

Ne on härkäviikot myös kotimiehillä. Ulkona on pimeetä ja kylmää, jos ei sada vettä, niin sit on helvetinmoinen pakkanen. Ulkoilu on tosi sissien puuhaa, sisällä juostaan kehää keittiössä ja olkkarissa, että saatais edes hiukan tuhottua sitä hillitöntä energia latausta, joka jää ulkoilemattomuudesta johtuen tuhoamatta hiekkalaatikkolla ja metsä retkillä.

Paukkupakkaset on kuivattanu sisä-ilmankin niin kuivaks, että Saharan ilmasto tuntuu tropiikilta tähän verrattuna. Teuvoanteron Kolumbialainen nahkakaan ei ole luotu näihin olosuhteisiin, se muistuttaakin enemmän Hknblöön kuorta kuin ihmisen ihoa. Pitää olla varovainen kun koskee poikaan, ettei nahka kuoriudu päältä pois. Rasvaa ostetaankin nykyään kiloittain eikä enää millilitroittain.

Seuraavaan pyhään onkin sitten ikuisuus. Laskiaiseen nimittäin. Meillä on perinteisesti vietetty (huimat kaksi vuotta) laskias riehaa, johon kutsutaan kaverit ja naapurit. Ekaks lasketaan bebasuikkelilla mäkeä niin paljon ku sielu sietää ja sit ku paukut alkaa loppua niin siirrytään sisälle ja vedetään hernarii ja punssia omenanpunaisten poskien väliin ja päälle syödään laskiaspullaa mantelimassalla tietenkin. Ne hilloversiot laskiaspullista voi tunkea "sinne". Niillä ei oo mitään tekemistä laskiaisen kanssa.

Hyvää laskiaisen odotusta

T: Kotimies ja Teuvoantero