perjantaina, maaliskuuta 24, 2006

Loma

Jos harrastaa matkailua Pohjois-Karjalassa ja eritoten Nurmeksen suunnalla saattaa törmätä tähän kylttiin.

Varsinkin kun tuo kyltti on vielä trendikkäästi laitettu vinoon, niin siitä suorastaan huokuu tiettyä arvokkuutta ja se antaa hyvän mielikuvan siitä kuinka säästölomalla rahoille taatusti saa vastinetta. Jokainen säästölomassa vietetty loma on elämys.

En nyt ihan heti keksi voisiko huonompaa nimeä lomakylälle antaa. Nimen keksimisessä on varmaankin käytetty ulkopuolista konsulttia, joka huimasta tuntilaskutuksesta johtuen on alansa arvostettua eliittiä.

"Mä olisin muuten ehdottanut sitä HALPAMATKAT-nimeä, mut Spede kerkis ensin käyttää sitä Uuno leffassa ja siitä leffasta johtuen tuolle muuten niin hyvälle nimelle tuli vähän huono kaiku. Tämä SÄÄSTÖLOMA-nimi on vähän saman tyylinen ilman tuota huonoa mainetta. Erinomainen nimi, siitä henki teidän yrittäjien oma persoonallinen otteenne tuottaa elämyksiä etelän rikkaille turisteille. Tällä erinomaisella nimellä te saatte sadoittain vakavaraisia matkailijoita, jotka suorastaan hukuttavat teidät rahoihinsa.

Jaha ja mihinkäs osoitteeseen minä voisin osoittaa tämän 3000€+alv laskun. Paitsi jos teillä sattuisi olemaan sanotaanko nyt vaikka 2990€ käteisenä, niin mä revin tämän laskun. Kyllä se verokarhu pärjää ihan hyvin ilman näitä meidän ihan mitättömiä pieniä kauppojakin.

Kiitos kiitos ja oikein hyvää alkua yrittäjän uralla. Näkemiin."

Koska tuo Säästöloma-nimi on niin herkullinen, niin julistan tässä ja nyt kilpailun, jonka pääpalkintona on pikselipipo. Voittaja on se, joka keksii parhaimman Säästöloma aiheisen mainoslauseen tai slouganin.

avaan pelin muutamalla omalla ehdotuksella:

Säästä + lomaile = Säästöloma

Säästölomailu on vähän niinkuin laittais rahaa pankkiin

2 Comments:

At 10:20 ip., Anonymous Petja Jäppinen said...

Säästölomalla panet halvalla!

 
At 2:21 ip., Blogger Salanimi & Salanimi said...

Säästöloma - miten niin me ei ikinä käydä missään?

Säästöloma - meillä ei kysytä luottotietojasi

Säästöloma - samat hyttyset, sama järvi ja sama metsä, halvemmalla

 

Lähetä kommentti

<< Home