sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Mömmöm kisat

Yllätäen sairaana on aikaa roikkua koneella ja tehä vaikka samalle päivälle toinenkin erittäin tärkeä ja mielenkiintoinen postaus:

Mömmömkisojen kunniaksi muistuttanen Jääkiekon syvimmästä olemuksesta:

Jutilan Timppa on vetässy pari ylämummoa

Oi saavu VAPPU kultainen

Pääni on täynnä tätä. Arvovaltaisen tahon suosittelusta huolimatta en kuitenkaan aijo syödä sitä

Onneksi olen siinä elämänvaiheessa, ettei vapun viettäminen sängyn pohjalla ole kovin suuri menetys. Jätän suosiolla pullojen särkemisen ja kaivarin sotkemisen räntäsateessa? muille.

lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Interaktiviisuus rulaa



Yllä adoptiokyselyn tulokset. Sen verran kommenttia tuloksista: Yllätyin ei-adoptio ihmisten määrästä. Toivottavasti viihdytte jatkossakin sekä A-positiiviset, että A-negatiiviset.

Koska tämähän oli vasta alkua, niin uusi kysely ----->

Jos herrättä kommentoimis tarvetta, niin kommentit mielummin tänne Kotimiehen lootaan, kuin tonne Voton puolelle.

keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2007

Lahjokaa

Joku saattaa muistaakin, että perustin viime syksynä oman yrityksen ja jouduin hommaamaan pakettiauton. No tämä pakettiauto, vaikka on vielä kohtuu uusi ja vähän ajettu, niin se on ollut vanhemman herrasmiehen käytössä ennen minua. Tämä kyseinen herrasmies on sitten kaivellut varman navetan ylisiä ja löytänyt sieltä sellaisen autosoittimen, jossa on c-kasetti soitin.

"Eihän niitä seetee-levyjä kukkaan ossoo käyttää, ne männöö niin helposti rikki ki. Se pittää olla semmonen vanhan ajan kasettisoitin... Tuo on hyvä" ja niin minun autossani on nyt se perhanan kasettisoitin.

Ongelmaksi muodostuu ettei näitä kasetteja meina enää mistään löytää. Ajelimme muutama viikko sitten ystäväni kanssa halki suomen Ouluun ja yritimme löytää jos vaikka minkälaiselta huoltamolta Jamppa Tuomista, Kantri- Helenaa, Meiju Suvasta janiinedelleenjaniinedelleen matkaame lyhentämään, vaan ei löytynyt. Piti kuunnella vaan sitä helvetin Novaa, on muuten radiokanavan irvikuva. Kuka sitä tekopirteetä kakkaa jaksaa kuunnella... jahans no niin oli mulla asiaakin.

Ei teillä kellään (on varmasti) sattuis pyörimään siinä käden ulottuvilla tahi kauvempanakin ihan jouten olevaa, ihan mitätahan musiikki suuntaa edustavaa c-kasettia, joka vois päätyä tuonne minun pakuni kasettisoittimeen, työn raskaan uuvuttaman Kotimiehen työmatkoja lyhentämään. Lähetyskulut korvataan.

Yhteystiedot saa osoiteesta: PALLOPOIKA@GMAIL.COM

PS. Olisin iloisesti yllättynyt jos kätköistä löytyis sellainen 80-luvulla kotimankalla rockradiosta äänitetty oma tekele. Itse en ole koskaan oikein osannut säilyttää mitään vanhaa, joten kaikki vanhat kassut on jo aikoja sitten lentänyt pellolle

Lisäys. Sain kaveriltani, joka tekee muuttoa ja siis penkoi nurkkia (samainen tyyppi jonka kanssa matkasimme Ouluun) tällaisen kaappien helmen:



Kiitos myöskin Kaisalle, jolta on tulossa kokonainen läjä aarteita

tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Tervetuloa

Jokaisella vuodenajalla on kyllä puolensa, mutta yksi on ylitse muiden. Itseasiassa minä en tarvitse edes kokonaista vuoden aikaa, minulle riittää vain pieni hetki ja se hetki on tänään Turdus philomelos on saapunut ja istuutunut piha puuhun lurittelemaan verkkaista lauluaan.

Makoilimme Teuvoanteron ja Irman kanssa sängyllä silmät kiinni ja ikkuna auki ja kuuntelimme

perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Myydään pas...

Ajelin tuossa männä päivänä kotio kohti kun törmäsin tienvarsi kylttin.

MYYDÄÄN TURVE LANTAA.

Siis paskaa, hevosen paskaa. Ettäkö siitä pitäisi ihan maksaa?

Ei ole kuin reilu sata vuotta siitä kun Lontoon suurinpana ympäristöuhkana pidettiin juuri hevonpaskaa, no sen jälkeen autot valloittivat maailman ja uhka poistui.

Nykyään se samainen "ympäristöuhka" on siis rahanarviosta tavaraa ja sillä voidaan tehdä pisnestä.

Olisi mielenkiintoista tietää mitä me pelätään sadan vuoden päästä (tai no meidän jälkeläiset pelkää) ja onko ydinjätteestä tullut hyvää lannoitetta kvarkki viljelyksille?

tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Yltiö positiivi

Ens kuun jälkeen on jo juhannus ja päivä alkaa lyhetä.

Mietippä sitä!

maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Kuvatuksia 2



Pyrenit



Heppu Gala Dalin linnan katolla



Gala


Heppu ja Galan komea Datsuni



Paikallisten mielestä oli aivan liian kylmä rantailulle



Barcen Katedraalin musta neitsyt



Pääsiäisenä syödään suklaata. Tunnistaako kukaan Barcan pelaajat?



Ramblalla voi törmätä vaikka tällasiin