perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Saatat olla rikollinen...

... ja joutua linnaan 8 vuodeksi, ainakin Kiinan viranomaisten mukaan.

Helsingin sanomat 9.2

Tuntuu aivan käsittämättömältä, että nykypäivänä moinen touhu sallitaan. Onko tosiaan niin, että millään ei ole enää mitään väliä ja kaikki keinot on sallittuja taloudellisen voiton maksimoimiseksi. Ajatus siitä, että samanlaista voisi tapahtua täällä Suomessa tuntuu kyllä hyvin utopistiselta. Olemme onnekkaita, kun olemme saaneet syntyä vapaaseen mahaan. Samalla kun saimme tämän oikeuden, saimme myöskin vastuun puolustaa vapaata yhteiskuntaa. Mielestäni jokainen joka sulkee silmänsä ja katsoo pois, syyllistyy vastuunsa pakoiluun. Jokainen meistä voi omalla tavalla vaikuttaa siihen, että vapaa mailma pysyy vapaana. Helposti ja nopeasti se onnistuu vaikka näin.

Mielenkiintoista olisikin tietää mitä mieltä meidän valitsemat Suomen kansan edustajat ovat näistä rikoksista. Ulkoministeri Tuomiojalta löytyy hyvinkin aktiiviseti päivittyvä nettisivusto, sieltä löytyy myöskin palaute kohta. Katsotaan olisiko herra ministerillä aikaa vastata minun nöyrään kyselyyn Suomen virallisesta kannnasta edellä mainittua tapausta kohtaan ja jos hän ei nyt ihan koko Suomen puolesta uskalla vastata, niin uskaltaako hän sanoa edes omaa mielipidettään.

Hyvä Herra ministeri Tuomioja

Mitä mieltä Suomi on Helsingin sanomien 9.2 julkaisemista syytöksistä ja lähinnä siinä esiintyvistä vakavista ihmisoikeus rikoksista. Jatkammeko me vaikenimisen linjaa ja katsomme pois. Vai olisiko jo korkea aika ilmaista mielipide vapaan mailman puolesta ja ottaa kantaa näihin rikoksiin. Ja jos Suomella ei edelleenkään ole virallista kantaa, niin mikä on teidän henkilökohtainen mielipide.

kotimies.blogspot.com