torstaina, helmikuuta 09, 2006

Veliveto

Eilisessä Hesarissa oli Delta-auton mainos, jossa myytiin Saksalaista automobiilia aivan ihka uudella hyvinkin innovatiivisella keksinöllä höystettynä. Vaikka olenkin kiinnostunut tekniikasta ja autoista, niin silti minulta on jotenkin pääsyt livahtamaan ohi tämä uusi ominaisuus nimeltään Veliveto. Vaikka kuinka selailin uusia alan julkaisuja ja käytin jopa wikiä, niin en löytänyt sanaakaan tästä uutuudesta.

Ehkäpä kyseessä on ominaisuus, joka on suunnattu lähinnä hevoskaupasta tunnetuksi tulleelle etniselle vähemmistölle. "HEI HYVÄ VELI OSTA SIE MIULT HYVÄ AUTOOOH! KULKEE ETEEN KULKEE TAAKSE JA JOS SE SATTUU SUT TIENPÄÄLLE JÄTTÄMÄÄN, NIIN SIIN ON TÄÄ VELIVETO. OLE HUOLETI VARTOO VAAN HETKI NIIN VELI TULEE JA VETÄÄ "

Tai jospa tämä veliveto liittyykin HV(hyvä veli) aatteeseen. Sen lisäksi että Baijerin mahtiluomuksella saa miehisyyden jatketta, niin sillä saa myöskin VELJES piirissä lisää kunniotusta VELIVETOA. Perhana ne on ovelia nuo markkiniamiehet. Miks ei kukaan ole aikaisemmin keksinyt moista.

Toivottavasti kuitenkaan kyse ei ole nykypäivän orjuudesta, jossa moottori olisi korvattu sorretun mantereen "VETÄVILLÄ VELJILLÄ".

No ehkäpä tuo viimeinen oli liian kaukaa haettu. Eiköhän meidän yhteiskunta ole jo niin valveutunutta ja kehittynyttä, ettei moisesta ole huolta. Elämme vaan kaikessa rauhassa täällä pikku maapallollamme kaikki etniset ryhmät sulassa sovussa ja tasa-arvossa, ilman riitoja ja eripuraa. Niinkuin viime aikaiset tapahtumat ovat meille hyvin osoittaneet, ymmärrystä ja konsensusta riittää vaikka muille jakaa.

AAMEN.

1 Comments:

At 1:49 ip., Blogger Salanimi & Salanimi said...

On myös mahdollista, että tuossa ovat veljekset lyöneet vetoa, että kukahan pösilö tämänkin auton ostaa ja tähän hintaan ja sitten kohteliaina ovat ajatelleet mainita asiasta ilmoituksessa, niin ei jää sitten ostajalle epäselväksi, että kyseessä oli veliveto. Tai sitten ei. :o)

 

Lähetä kommentti

<< Home